Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Juridisk navn

AmagerHesteskoen 

IPHolding ApS
CVR-nr. 32473067
Tømmerupvej 253

2791 Dragør
hesteskoenaps@gmail.com
Tlf.  + 45 81 71 23 15

www.amagerhesteskoen.dk

 

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og AmagerHesteskoen.Betaling

AmagerHesteskoen modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. 25% moms.

 

AmagerHesteskoen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Amagerhesteskoen benytter PostNord Collect til levering af varer bestilt på webshoppen. Forsendelsestiden kan være op til 5 hverdage, og alle pakker sendes som forsikret pakke med tracking nummer.
Prisen for levering er 60 kr. Ved køb for over 1000,00 kr. sendes fragtfrit. 
Ved bestilling af foder leveret på Amager, står AmagerHesteskoen selv for udbringning. 


AmagerHesteskoen sender varer ud hver dag.
Nogle varer kan være bestillingsvarer eller udsolgt og leveringstiden kan derfor være længere. På vare som ikke er på lager er der ca. 7-14 dages leveringstid.

Vi leverer ikke til Færørene ,Grøndland eller Udlandet.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via email, hesteskoenaps@gmail.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt dit ordrenummer.  
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Returnering skal altid foregå som forsikret pakke med tracking nummer. 


Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 150,00 kr. ( sadler )
 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Dækkener og lig. kan være prøvet uden at komme direkte i kontakt med hesten, dvs. at et underlag er påkrævet


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

AmagerHesteskoen 
Tømmerupvej 253

2791 Dragør 


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hesteskoen. Ønsker du yderligere oplysning eller
rådgivning fra Hesteskoen side, er denne af vejledende art. Hesteskoen indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos AmagerHesteskoen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. 
 
Som registreret hos AmagerHesteskoen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: hesteskoenaps@gmail.com

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 2018